OUR CLINIC

The clinic has been designed from zero, to serve the needs of the treatment that we carry out. Light, decoration, distribution of rooms and even the orientation of the elements respond to the desire to ensure the comprehensive welfare of the patient.

As all the clinic, reception is clear and bright.
The waiting room is designed for the comfort and welfare
of the patient and their companions.
Flooded with natural light, it has access to a nice outdoor garden.
The clinic is fully accessible thanks to the absence of barriers.
The human, personal and professional relationship is fundamental
in carrying out our work.
The treatment rooms are comfortable, cozy
and perfectly equipped for the implementation of NaT.
The clinic has the technical equipment
needed for the assessment and monitoring of the progress of the patients.