LA NOSTRA CLÍNICA

La clínica ha estat concebuda, partint de zero, per a servir a les necesitats del tractament que portem a terme. La llum, decoració, la distribució de sales i fins i tot l’orientació dels elements responen a la voluntat de garantir el benestar integral del pacient.

Com tota la clínica, la recepció es diàfana i lluminosa.
La sala d’espera està pensada per la comoditat i benestar
del pacient i dels seus acompanyants.
Inundada de llum natural, té sortida a un agradable jardí exterior..
La clínica és totalment accessible gràcies a l’absència de barreres.
La relació humana, personal i professional és fonamental
en la realització del nostre treball.
Les sales de tractament són comfortables, acollidores
i estan perfectament equipads per l’aplicació de NaT.
La clínica disposa amb l’equipament tècnic necesari
per a l’avaluació i seguiment dels progressos dels pacients.